Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Anna - 4 juli 2008 20:33

Det är vad man kan säga om de dagar som gått när jag varit borta från blogg skrivandet. Som mest typiska dagar när man sitter hemma och tråkar.

Men som sagt var så har det ändå hänt lite grejer, var på gatufesten i tisdags och såg på Ständut Blakk <3 Underbart cover-gäng det där. Kan lova att när jag fyller 18 kommer jag att sitta på Dalton's hela tiden.

Men vi skiter i veckan och tar idag istället.


Nu på morgonen fick jag ett brev från Nordvik som berättade att jag kommit in, där de också frågade efter min skostorlek ;D Underlig skola det där. Var ju roligt att veta iallafall. När jag fått denna goda nyhet åkte jag, pappa, lisa, Theo, Tracy och lisas vän katarina till matfors och fikade hos farmor och farfar ^^ Sen blev det en båttur till ön där alla badade utom pappa, Vilken badkruka du är papps ;) Roligt att Theo gillade att åka båten, Tracy trodde att hon skaffat sig en kompis men den "näbbade" mot henne om jag fattat det rätt. Hehe, en söt liten fågelunge :) Mn jag måste ge pappa datorn nu så att han får se på lite trav. Måste nog läxa upp mig själv också för att jag blivit så dålig på att skriva... Dags att läsa helt enkelt, lika bra att börja med mitt Harry Potter maraton på en gång så att det inte glöms bort. Byebye

Ovido - Quiz & Flashcards