Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Anna - 6 juni 2008 22:10

Som de flesta vet så är det Sveriges nationaldag idag, detta är ingenting som jag brukar fira men i år bar det iväg till nordvik. Jag ska ju gå på den skolan så det skulle bara bli roligt att fira bland alla grisar och höns ;)

Jag vet inte om jag ska säga att det var synd att det var varmt, men att gå inne i ett växthus med 26 grader och stekande sol var inte det bästa.


Vi hoppar Nordvik och skriver om morgondagen, då jag, pappa och Lisa ska till Haninge. Det är äntligen dags att hämta lilla Theodor! Ni ska bara veta vad jag har städat, känner mig som en äkta hemmafru, en ny karriär kanske ;) Jag är verkligen så nervös, tänk om uppfödaren inte gillar oss eller om Theo inte skulle göra det! Vågar inte ens tänka tanken, en annan jobbig tanke med imorgon är ju bilresan hem. Hoppas att han är en hund som sover under bilresan, annars kan det bli bra många stopp. Men jag kan ju inte stå och säga en massa negativa saker hela tiden, det känns som om att det kommer att bli en härlig dag, stackars Tras dock som kommer fatta nada när hon kommer hem och en valp lika stor som hon själv ligger på hennes vardagsrumsgolv. Jag kan se hennes min framför mig, hon kommer ju knappast sitta stjärten som hon gör nu! Rolig hund det där... Men nu kan jag iaf lova er att det kommer bli fullpackat med bilder på min blogg då vi hämtar Theo, kan ta några dagar för jag kommer ha fullt upp med att skura golv, jag ska ju bli hemmafru ni vet ;) Men nog om min dag, nu ska jag gå och terra pappa och Lisa med tjat. Hejdå

Ovido - Quiz & Flashcards