Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Anna - 30 maj 2008 22:24

Ni ska bara veta vad glad jag blev igår, min svenska berättelse "Till och med Solen har sina mörka sidor" fick jag MVG på, jag var så stressad att det skulle bli ett IG då mitt internet var i knas på inlämningsdatumet, fick även dubbla MVG på andravärldskrigetprovet :D (Skryter inte, bara skriver av glädje) Lyckades få full pott på musikprovet också, jag som tyckte att det började gå så dåligt i skolan :P Nu får jag bara hoppas att mitt arbete som jag skulle skicka till Karin (So-lärare) kom fram. Kan nämnligen inte hitta hennes e-post addres... Hon ville att vfi ska skicka hem så om någon därute heter karin och får ett mail om Amazonas är det lilla jag som skickat fel :)


Har ju även varit och kollat på Frida och Mats nya hus <3 Gud vad fint det var, fortfarande orolig över trappen... Fixa det Frida, jag håller ögonen på dig... ;)


Sedan var det ju Talang nyss, Zara var en värd vinnare. Men de dära RMK kan jag bara inte förstå hur de kom till finalen... Inte den dära Per Gessle/Jimmy Jansson kopian heller, hade hellre sett Christian i finalen.


http://www.youtube.com/watch?v=8nQtF-9PiIQ


Sedan vill jag också bara påminna er alla om att det nu bara är 8 dagar kvar!


Ovido - Quiz & Flashcards