Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna - 7 oktober 2007 17:39

Ja, man måste upprepa rubriken. Vilken dag! Vaknade 7.15 av min väckarklocka eller mobilen borde jag kanske erkänna. Skyndade att göra mig i ordning för att till en början gå en promenad med Tras. Gud vad vackert det var ute. Alla höstlövens nyanser mot Tracys silvriga päls. Björken som skärde sig in gjorde allting ännu vackrare. Om jag haft en kamera med mig hade jag klippt en miljontalsbilder. Man njöt verkligen av att bara stå där. Tyvärr stod jag där lite länge... Hade ju ganska bråttom till hundutställningen. Måste då säga det att det är någonting speciellt med den sortens tävling. Det finns ingen rivalitet mellan hundägarna utan de alla har det så trevligt tillsammans. Sådant är alltid roligt att se. Men det allra roligaste på hela hundutsällningen var mitt möte med en helt otroligt fantastiskt hund. Den Portugisika vattenhunden finns verkligen i mitt hjärta. Vilket ansikte, vilken personlighet och vilken sprudlande glädje den gav till alla som passerade dess väg. Men jag antar att om jag hinner får jag skriva mer om denna varelse... Min moder och min syster verkar vilja ha mig härifrån.



Jah det verkar som om att jag kom fort tillbaka till datan.

Är nu hos pappa och kollar på fem myror är fler än fyra elefanter.

Härliga minnen... Det görs inga bra barnprogram nu längre.


Här kommer en liten... Typ parodi på programmet.


Av Anna - 6 oktober 2007 10:24

Känner mej lite dum... Igår skrev jag att ishockeyn var imorron och bion idag... Tvärtom! Ja, men jag fortsätter med denna blogg senare idag.


Ja... nu är det senare idag :D

Kom nästan precis hem från tik-aik matchen. Den första och andra perioden var då det sämsta jag sett... Och om jag säger det om mitt timrå då är det illa. Skellefteås två mål var de faktiskt värda. Ja, under de första två perioderna alltså. Men i tredje... Vilken återhämtning! Första målet av Sanny gjorde så att matchen fick liv. Sen så missade jag det andra målet på straffen. Gick precis ut från läktaren. Bra match ivarjefall. Lite kort 4:e period bara... Mål efter 20 sek, prisa gudarna ;P

 Fick nyss veta något roligt faktiskt. Basketlaget mitt vann en match i 08 :D

DEt var den andra matchen. Den första förlorade de med 5p. Hårt...

Ja, men har nog inget mer att skriva för idag. Så ha det gött och kom ihåg att kolla på svensson svensson och dans sm. Kan vara roligt. 

Av Anna - 5 oktober 2007 16:28

Någon annan än jag där ute som haft en stressig vecka och är fullt medveten om att nästa vecka kommer att bli ett snäpp värre?

När man som jag går i nian och måste satsa på skolan och dessutom satsar i basket så går det inte ihop. Man får inte heller glömma att man har vänner som vill vara med en och sedan vill man själv titta på sina favorit program på tv:n och gå på ishockey... (TIMRÅ IK) Man kan bara inte lyckas. I onsdags t.ex hade jag 25+16 glosor i franska. Dem fick jag på måndagen och hade alltså två dagar att lära mig dem, böja dem och använda dem i meningar. Låter svårt bara det. Ännu svårare blev det när man skulle ha basketträning på måndag kväll och på tisdagkväll en basketmatch. Mycket tid till franskan där...


 

Japp, gissa vad jag hade på onsdagen? Träning... På torsdagen? Träning...

Vad hade jag idag? Matte prov!!! Fatta vad jag satt och pluggade... Stoppade självklart för heroes och fråga olle.

Ni förstår nog att jag är glad att skolan är slut för den här fredagen men det kommer fortfarande att bli stressigt... Klockan 18.00 ville mina vänner att jag skulle komma över och se på Death Note. Då skall jag äta och kommer inte kunna åka hem ifrån förrän 19.30 Lite sent kanske om jag ev. ska på hundutställningen på gärde 08.30 imorgon. Den krockar lite med bion som jag ska gå med familjen på lördagen också. Ni vet den där råttan som ska bli kock :)  Japp, där efter har vi söndagen då jag skall gå på hundställningen. (Ska för första gången se en portis... WEY :P) Då måste jag också gå upp tidigt... Så klart spelar tik en hemma match... Har missat alla hemma hittils. Allt jag kunnat är att se på tv:n. Undra om det var vid tre tiden. Fullt upp.

Om det inte varit för hundutställningen skulle jag nog packa nu... Laget ska spela premiärmatchen i 08! Tessy har lovat mig att ringa efter varje match och berätta hur det gått. Hoppas det kommer att gå bra. Får hålla tummarna. Nej, men gud. Höll på att glömma... Såg ett brev från ssu. De ska grilla vid storgatan. Nej, jag är fortfarande inte med men har en tjatande klasskompis efter mig... Det är idag klockan 19... Japp men nu ska jag gå till pappa och hämta ett par nike-linnen...

P.S

Grattis i efterskott JUSTIN! <333 

Av Anna - 1 oktober 2007 16:22

Ja detta måste vara den konstigaste titeln hittils... Men vad kan man säga?

Ibland överträffar jag mej själv :D Ja men istället för att skriva om hur smart jag är borde jag kanske snacka om något annat.  Om ni läst titeln och trodde att jag hade fått två skavsår har ni helt rätt. Om ni tror att det är min födelsedag är det dess värre fel. Nope, det är Ewwes födelsedag. :)

Vet ni vad hon fick i present? En kamera!! Snacka om avis jag blev...

Fast den avundsjukan försvann när det visade sig att jag skulle få prao på foto-linjen :D:D  Det bästa var när han frågade om jag hade en kamera!

Ja, alltså det var inte det att han fråga om jag hade en kamera utan att han sedan sade att jag skulle få låna en. Det känns som om att det är här min karriär tar fart. Den här bilden har en s-valls tjej tagit. Den är oerhört vacker.



JA men tack och hej... Vi får se om det blir några fler inlägg.

Ovido - Quiz & Flashcards