Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Anna - 22 februari 2008 21:40

Oj, oj, oj... Dags att börja skriva nu igen. Eftersom om att det gått så lång tid mellan mina inlägg som det har nu så har jag ganska mycket att berätta. Även fast jag kanske inte vill berätta allt men det är bara att bita i det sura äpplet (Har verkligen blivit besatt av äpplen.) Kan ju börja med att berätt avad som hände i onsdags då vi skulle få möta våra ärkefiender, KRAMFORS!, spooky ellöer hur ;) Om jag någonsin i hela mitt liv skulle spela så dåligt som jag gjorde då igen! Vet inte vad jag skulle göra då alltså... Hoppas att det går bättre imorgon då vi möter Jämtland. Men tillbaka till Kramfors. Dessa människor (kramforsbona,) vann vi med ca 20p förra gången men nu förlorade vi med ca 30p! Varför? (Eftersom att jag "ibland" kan vara en dålig förlorare så måste jag få skylla ifrån mig) Kramfors spelar i div 2 och kvalar sig nu uppåt till div1. Med damer som kanske är mellan 25-35 år. Endast några få "ordinarie" spelare, om jag kan nu uttrrycka mig på detta sätt. Lite, fegt... om man frågar mig.


Fick nu även göra en riktig come-back på skolan och slippa allt sjukdomslikt :) Dock fick jag göra matteprov som jag endast fick  G på... Ett p från VG, ska därför ha omprov då jag är rädd för att min (Hitler)-lärare ska sänka mig till just VG... Det där MVG är något man verkligen vill behålla! Hehe, när man läser denna blogg ser man att det saknas en rödtråd men vi fortsätter. Denna vecka har jobbat stenhårt med matten för att hinna i kapp spec idag, så sorry om jag var allmänt dryg och inte lyssnade så mycket vad som sades :( 


Men nu får ni alla önska mig lycka till på matchen imorgon ochg även för mitt möte med tydligen två roliga personer som mina vänner snackar om jämt och ständigt... Det enda faktiskt om man nu inte räknar med kakorna... Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards