Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Anna - 3 februari 2009 18:15

Nui spydde hunden igen. Nog har han en förmåga att sätta i sig sjuka grejor, denna gång var det hårdplast. Undra vad folket slänger i skogarna? Han är ju iaf duktig när han spyr, han låter lite granna så då när man ropar på honom kommer han fram och då kan man sitta där tillsammans och låta det fara ut. När det är klart går han till vattenskålen och låter mig torka upp ifred :P Mycket att skryta om eller hur? Hunden kommer när man ropar då han ska spy, YEEHA! Näe men vi får hoppas att jag kan var lika stolt över honom på torsdag och fredag. Första lektionen i preparatsök och sen på fredag är det som vanligt Lydnad kl1. Sen får man även hoppas att han kommer vara snäll när vi väl är hemma på fredag. Mommi ska nämnligen komma och fira min födelsedag! Kan inte komma ihåg när det hände sist, måste ha varit sen vi bodde i Matfors ;) Så nu är det bäst att han är snäll.

 Jo och för er som inte vet vem Mommi är så är det vad jag kallar min mormor men nog om henne. Nu ska ni få höra hur roligt det kan vara att gå på Nordvik...


Tyvärr så måste jag låta förjävlig och säga det att mina kompisar har rätt, jag är nog på något jävla vänster för smart för denna skola. Människor klagar på en för att man pratar med accent på engelska lektionen då det får än att låta så märkvärdig. I svenska och engelska verkar det som om att vissa inte har hållt på med det sen 3:an eller så vägrar de helt enkelt att lära sig då vi nu har fått en ny lärare i svenska och engelska. Ska nog inte gå in på vad jag tycker om detta egentligen då det kan bli många fula ord här vilket ni säkert inte vill läsa. Sedan har vi matten... Provet jag hade var det 5:e klass nivå på! "Vad är figuren på bilden?" Bilden föreställer en cirkel.... GAAH! Det är nästan så att jag blir förvånad själv men jag vill ta mig fan ha hårdare krav på denna skola. Att jag ligger före naturvetarna nu också är inte bara det sjukt, visserligen har de en annan bok men de är ganska lika varandra några extra fördjupningar bara som jag ska göra innan nationella i Maj... När några av mina gamla klasskamrater berättade vad de hade i läxa att göra på sin skola ville jag nästan börja där! För att få ha riktiga läxor! Vad händer med mig? Nog för att man är skoltrött men någon måtta får det vara. Nu sitter jag faktiskt att håller tummarna, vill så otroligt gärna ha astronomi provet men eftersom att Åke har varit sjuk så är det väl inte säkert att det blir något *snyft* men nu ni, nu slipper ni mig för jag måste ut med hunden och eventuellt om jag nu orkar städa lite innan Elin och Madde kommer för att träna på prov, se på Top Model och efter det se på HAIR. Observera HAIR och inte HERE Madde som du uttalar det ;)


Tja Då!


Av Anna - 3 februari 2009 17:43


 De é ju bara så underbara :D

Har slut på bilder så därför blir det länkar till annonserna istället.


http://www.blocket.se/vi/19811565.htm?ca=4_s


http://www.blocket.se/vi/20111470.htm?ca=4_s



Ovido - Quiz & Flashcards