Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Anna - 11 februari 2009 18:09






GRATTIS MARIA!!!




Av Anna - 11 februari 2009 17:27

Huvudvärken vill verkligen inte släppa! Måste vara spänningshuvudvärk, fy fan! Två dagar i sträck och inte ens ipren hjälper, säkert bara lugn med ipren... Läkemedlernas bluffpiller! Jo man blir ju lite grinig, för sova kan man inte heller *snyft* jag och mina I-landsproblem. Sen är det dessa handleder också, känns bara värre och värre, fundrar på den där teorin om att man inte kan ha ont på fler än ett ställe samtidigt, stämmer det för någon? ÄSch, sjuka grejor att gå in på detta. Borde sluta klaga och egentligen skippa datorn och saker då jag måste använda händerna... Men vad kan man göra då? Folket lär väl se på film eller kanske är de ute men då måste man ut och leta så det kan folket glömma ;) Det är lite kallt här uppe faktiskt, så det räcker gott och väl att gå ut med hunden om en halvtimma.


Komiskt nog trots all värk så var det en ganska lätt dag. Matten gick gallant, kretslopp gjorde vi väl inget spec och samma sak om djurkunskapen så med andra ord var det ytterliggare en dag att slappa på! Givetvis var det traktor men vi förlorade dock 2h pga "konserten" som skulle visas. Varför " " kom med är för att jag inte riktigt vet vad som klassas som konsert...

Iaf på traktorn har jag lärt mig ta av och på släp, köra med släp och backa med släp. Kunde backa ganska rakt också vilket jag känner mig ypperligt stolt över ^^ Konserten (den får vara en nu) var helt okej, lite för mycket ljus ibland, är mer för att det ska vara enkelt då man lättare koncentrerar sig på artisterna då. Dem kunde sjunga och spela otroligt bra, fick värsta lusten att ta tag i en gitarr och spela men såg några brister i det hela.


1. Jag kan inte spela

2. Inte det smartaste då jag skulle få kramp

3. ...


Finns säkert fler men det får räcka för idag. Konserten som visade sig var 50min lång gjorde så att vi fick vänta en timma tills att det skulle bli middag, äcklig mat som vanligt bara så att ni vet... Under denna timma kom jag fram till det att JA! Jag kan se på Nisse Hult. Såg två avsnitt åt och sedan satt jag mig ned för att kolla igen, när hela alltet var slut var det dags för bakom kulisserna med Johan Glans. (Hoho, ni som trodde att jag träffat honom kan känna sig ganska så lurade nu.) Bara inledningen där det stod Johan Glans överallt fick mig att garva men så mitt i allt det roliga så berättar han den hemska sanningen vilket nörd man är som faktiskt sitter och kollar när han sminkar sig och pratar med en människa som blev kallad för den flammande skyskrapan när han var liten... Diss eller vad ;) Näe men se den, det är faktiskt värt det t.om hunden verkade gilla den då han satt lika fastklistrad som jag :P Men vet ni vad, nu är det roliga slut! 


HARÉ!

Ovido - Quiz & Flashcards