Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Anna - 4 februari 2009 17:14

inte direkt, min första lektion jag hade idag satt jag i kanske tio minuter och limmade lite. Efter det kunde jag inte göra något mer då hon jag jobbar med var "sjuk". Det ska vara en grupp redovisning och hittills är det jag som hittat allt fakta. Det hon har gjort är att renskriva några texter men nu var hon ju sjuk så det blir svårt att träna för en redovisning. Tyvärr var hon inte sjuk idag! Hon hade tydligen varit med på traktorlektionerna efter lunch... Tack för den! Spec med tanke på att redovisningen ska vara klar nästa vecka. En i klassen berättade att hon var blyg när hon möter nya (vi är inte dem smo brukar prata med varandra om man säger så) och vågade därför inte säga mycket. De lektioner hon varit med på har jag försökt få henne att jobba och komma på egna idéer men hon sitter bara där och sedan säger hon till andra att hon tycker att jag försöker ta över vårat arbete...  Vet ni vad? Jag tar tillbaka att inte har mycket att göra för detta är lite panik för mig.


Sen blev det prov, Åkes rygg kändes bättre idag. 46/49 ganska nöjd faktiskt, två av mina fel satt jag och velade mellan hela tiden den sista kan jag inte säga något mycket om då jag var clueless. Kol 14...

Matten kan jag inte säga mycket om, en vanlig matte mindre surrig idag dock. Detta var min sista lektion för idag. Så det var bara att äta lunch, gå ut en längre promenad med Theo och sen gå till sängen för att lägga sig att sova. Hade tänkt gå och duscha men glömde ställa klockan så jag vaknade 15.30, får duscha efter Theos middagspromenad.


När jag nu gick på middagen satt jag o pratade med Johanna, trevligt ^^ Länge sedan jag pratade pratade med henne. När vi ätit klart så stack hon iväg och jag gick till de andra som satt vid bordet bredvid. De disskuterade om våran lärare, tydligen har folket fixat att rektorn ska se på när hon har lektion! Om han/hon inte anser att hon gör det bra (om vi ger henne ett helvete lär han/hon tycka det) så får hon sparken. Jag sade vad jag tyckte och vi disskuterade ett tag i en lugn samtalsnivå. Då kommer en tjej och säger till mig att det är fel att jag ifrågasätter deras åsikter! Hon anser att alltså att jag ska sitta och hålla med. Jag sade till henne att vi höll på att disskutera och om alla tycker lika är det väl ändå inte en disskussion. Då ansåg hon att jag gett henne ytterliggare ett bevis på att jag alltid ska säga emot. Då kommer en annan och säger att det är konstigt att jag tar åt mig. Om man har en fri talan är det väl självfallet att man ska få använda den.

Jaja, vad kan man göra? Det är ju ändå hennes åsikt.

Hepp, nu blev det skrivstopp. Vi hörs folk! 


Ovido - Quiz & Flashcards