Alla inlägg den 15 april 2009

Av Anna - 15 april 2009 16:36

Nu ni har jag varit duktig, 11821 steg! Allt detta på samma promenad -300 kanske men ändå. Med andra ord blev det en riktigt lång promenad, från Korsta ned mot vattnet, när man kom till boulen gick jag upp och följde vägen mot stan, när jag kommit till gamla tibnor får jag en idé. Varför inte gå till pappa! Sagt och gjort, när jag kom dit fick vovvarna dricka hade sedan tänkt att dra hemmåt men fick en liten lust att gå igenom stan först innan det skulle bli bussen hem, mitt på torget ser jag då PÅSKHAREN! Han delade ut godis eller snarare kastar, måste erkänna att barnet i mig ville gå dit men mitt i språnget kom jag fram till att det kanske inte skulle vara en sådan bra idé därför gick jag förbi och kom då senare fram till IP.


Då kändes det som om att det skulle vara roligt att svänga upp till Granloholm men här fanns det ett problem... Hur tar jag mig dit? Stöter på en äldre man som springer, han märkte nog inte från början att jag pratar med honom men han stannar och vänder om, han berättade att det var hela 5km dit! Ringde då till mamms som säger att Denise och Mats har feber så det är ingen bra idé att gå dit men vart ska jag gå nu då började jag fundera. Svaret blev hemmåt genom Haga och sedan Skönsberg. Så nu sitter jag hema hos ama och väntar på att hon ska komma hem. Lär äta här för jag orkar nog inte att gå hem till pappa att äta nu.


Så, vad var positivt med att gå den här långa sträckan?  Kan komma på fyra saker:

1. Motion

2. Jag har fått in bra många steg så det är en stor chans att knappa in på Lisas steg.

3. Hundarna är grymt trötta.

4. Fick träna armusklerna lite då jag var tvungen att bära Tracy en bit för att hon skulle orka.


Minus med denna tur är följande:

 1. Jag har troligen fått ett skavsår

2. Jag har ont överallt

3. Jag är trött


Ja ni... Detta får vara allt so srivs i detta inlägg, mamms kom nu. Hon fick nog lite städmani när hon såg vad Theo skräpat ned.


HARÉ!

Ovido - Quiz & Flashcards