Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Anna - 9 maj 2009 16:51


Det var en gång för ca en halv timma sen en Klumpeduns med ruffsigt hår som skulle följa med sin mor till stugan. Klumpedunsen ville ta med sig datan vilket modern var skeptisk mot men gav sig tillslut, bara inget hände med datorn. Klumpedunsen var väldigt försiktig med datan och höll den nära sig, allt gick så fint så när den satt där på bordet men efter ett tag började det att regna och det var dags för Klumpedunsen att fara hem. Klumpedunsen bar moderns dator och stoppade ned den försiktigt i väskan, frågade om den satt där den satt och började senare att gå. När Klumpedunsen måste hämta deras nyckel till vagnen* så hände något förfärligt, datan gled ur väskan och slog i stenmarken! Klumpedunsen var förtvivlad och svor lite* lätt. Titta sedan på sin mor som även hon svår och såg beviken ut. Klumpedunsen bad om förlåtelse och gick sedan till vagnen* för att se efter vilka skador som blivit.


När Klumpedunsen satt i vagnen* så såg hon direkt att den hade fått sig några smällar. En repa här och där, Klumpedunsen startar datorn och blir lättad när hon ser att allt fungerar, sedan stänger hon ned ned den och åker hem.


Hemma startar hon upp datorn igen för att se om internet fungerar då hon inte hade tillgång till det i stugan. Det funkar också, Klumpedunsen här Halleluhjakören innombords en upptäcker sedan en sak på det nedersta högra hörnet på skärmen en "paint-liknande spray färg". Detta skulle inte Klumpedunsen ha berättat men eftersom att Klumpedunsen är så klumpig så skriver hon det ändå. Snipp snapp snut så var sagan slut...


Ordbetydelser: vagnen=bilen, lite=jävligt mycket

Ovido - Quiz & Flashcards