Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Anna - 16 maj 2009 20:45

Ni alla har säkert hört om min teori gällande Malena och hennes bakgrund, jag har alltid tyck att hon ser ut som en man. Nu är denna tanke dock krossad, hon har barn, inget fel med det men där rök min teori. Om inte! Hon kanske har gjort som Bree i Desperate gjorde, låtsades vara det med en fejk mage! Haha, jag kom på hennes hemlighet =) Nejmen ärligt talat så får jag önska henne lycka till!

ESC

Av Anna - 16 maj 2009 18:12


Tänkte berätta medans jag kommer ihåg att jag länkat till min bilddagbok, detta för er som vill se bilder. Vill inte betala en massa pengar för att lägga upp lite extra bilder.


Så nu när det var dags så kan vi snacka om ESC, som vanligt kommer jag att se på det trots att jag sagt förra året, året före det, året före det och året före det att jag inte tänker se på det någe mer. Kanske är det som så att tjusningen ligger just i detta, i hatet mot de andra länderna som bara röstar på sina grannländer. Vi måste klaga på Grekland och Cypern, samtidigt som vi ignonerar våran lilla "pakt" med Norge, Finland, Danmark och Island...



Av Anna - 16 maj 2009 12:57

Nu har jag hittat en "ny" komiker att skratta åt/med. Såg han när jag tittade på Comedy Store, här får ni er en liten titt!

Ovido - Quiz & Flashcards