Alla inlägg under mars 2009

Av Anna - 21 mars 2009 16:02

Hm, blev ingen film idag. NKP gick inte att få ned så vi tänkte vänta tills den kommer. Klippning blev det däremot, fick panik imorse när inte klippmaskin fungerade men tillslut så löste det sig och allting blev bra. Eller nästan iaf, Theoador är inte så förtjust när man ska raka honom på familjeklenoderna. Skulle nog inte heller vilja bli klippt av mig om jag var pojk. Men jaja, han är väl någolunda klar har fortfarande lite kvar på ansiktet och ställena han inte gillar...


Jaop, vad händer nudå? Hade tänkt att se en film men nu blev tvn tagen av pappa och Magnus för de ska se på hockeyn. Borde kanske bry mig om den matchen men jag orkar väl inte. Det skulle ha varit TIK där inte SAIK. Alltså TIK skulle ha mött Färjestad om vi slagit HV71 vilket vi skulle... Jo, tro det eller ej men jag är fortfarande sur över det. Men för att fortsätta spåret om TV så har jag världens största problem nu (om vi snackar I-land igen) Alla program krockar med varandra! Allting tycks vara vid 20.00 Något som jag bara inte tycker är lite frustrerande men jag har bestämt mig för att de ska lösas på något vis. Funderar på att ha på båda tv-apparaterna, gå fram o tillbaka och sedan välja vilket program som är bäst men nu är det fem program om jag minns rätt som jag vill se och dessutom två människor till i detta hus som säkert vill se något helt annat. Det låter så patetiskt när jag skriver det här och tyvärr kommer det bli ännu mer patetiskt då jag har en känsla av att om någon kommer fråga mig en fråga om vad jag skulle ta med mig till en öde ö så hade jag sagt TVn så länge det finns parabol! Illa, illa borde kanske söka upp hjälp för det här...


OKEJ DETTA ÄR LÄSKIGT! Tycker det ser ut som om att det var läppstift på min Lypsyl, har pappa haft en tjej här eller har jag sminkat mig omedvetet och sedan tagit på mig min Lypsyl? Vilket alternativ tror vi på? Vem vet kanske det är pappa som använt det. Okej, det där var dåligt. Förlåt.


Men nu vill jag klaga lite på er här... Ingen tycks rösta på mina omröstningar, kom igen nu det är bara ett tryck! Är det så mycket begärt? Inte för att det är något att bry sig om men det känns så sjukt med tre-sju personer som röstat på en fråga som kanske har funnits en vecka... Just denna omröstning Tingeling tyckte jag var klockren så nu är dags att rösta.


Hejdå folket och alla andra, ha det gött och lycka till SAIK!

Av Anna - 20 mars 2009 23:02

OCH FRIDAS PRESENT!!! VIKTIGT!





P.S Jag tror att mitt löfte sprack men nu ska de gå.

Av Anna - 20 mars 2009 22:33

Underbart idag! Första avsnittet var som jag sagt förut en besvikelse men avsnittet idag... Visst det kan fortfarande bli bättre men jag kunde bara inte hålla mig för skratt. Klockrena skämt, vissa lite djupare än andra och helt plötsligt kom det attacker på folk som man redan trodde hade gått förbi om ni nu förstår vad jag menar. Ja men Hejdå, nu tänker jag bannlysa mig själv från bloggen till imorgon bitti, inte före 10.00 får det bli. Måste ju priotera lite annat imorgon. Hunden skall klippas då pappa inte beställde någon tid sen så ska man vara med Fredde. Vet dock fortfarande inte när men det löser sig nog. Så Hejdå!

Av Anna - 20 mars 2009 18:11

För den här är riktigt bra

Av Anna - 20 mars 2009 18:02

Äntligen har jag hittat texten ^^


Texten finns med klippet, men här nedanför har vi en text där någon försökt översätta efter vad den hört


"tingaling tingaling??????na zdrovia lenin na stol dzopra gin tingaling tingaling dovidzenja putin na zdrovija dla polski na stol groteski na stol palom gin Hahaha försökte iaf .... jag e polsk så man fattar ungefärxD iaf typ tingaling tingaling (sen ngt som jag ej fattar) skål lenin på bordet (står) gin tingaling tingaling på återssende putin och så tror jagde säger skål till polen och groteska kvinnor på bordet (blabla) gin."


Gick kanske inte så jättebra

Av Anna - 20 mars 2009 14:46

Ännu en 6-sida, ska inte länka den ens så att ni får se vad det är för en enare... Den måste ha kommit dit när jag länkade till den första som länkat till mig. Hänger ni med vad som skrivs? Om ni inte gör det får ni skylla er själva. 


Jaja, som vanligt får jag väl säga det att jag kanske återkommer senare, lär väl komma tillbaka efter/under Grillad och säga vad jag tycker.

Av Anna - 19 mars 2009 17:22

Jag tänkte börja detta inlägget idag med att berätta för er om min mobil som verkar leva sitt egna lilla liv. Har laddat mobilen över natten och på morgonen står det som vanligt att jag ska koppla ur men här kommer det läskiga, mitt på dagen börjar mobilen ladda av sig själv, UTAN LADDARE! Sen kommer texten igen att jag ska ta bort laddaren som inte finns där och den försvinner av sig själv, mobben laddar igen... Allmänt scary faktiskt, en odödlig mobil det är vad jag har! En människa som inte har det är Therese! Hon tappade sin mobil i Turids bad idag ^^ Hoho var tvungen att ta upp det ;) Mer som hänt då... Jo, jag var så duktig att gå ca 6km idag! Visserligen var jag tvungen då det var vad vi skulle göra på gympan, gå en långpromenad, youpie! *sarkasm* Sen blev det att gå till maten, om man nu kan kalla det för mat! Tänk er torrt ris (okej ris är tort men, eh va fan!), utgående kassler, äpple/annanas smörja som dessutom var varm... Det enda att ha till riset var något jag tror var Rhode Island sås, soja är väl för dyrt för denna skola... Lär väl gå ner en 10kg innan denna termin är slut. Efter att ha ätit tänkte jag gå och snacka med Peo om basketen, folk hade nämnligen frågat mig om det skulle vara det eller om det skulle bli innebandy, så jag frågade han och han sade kort o gott att jag fick välja det. Så då kändes det rätt att ge innebandy folket en tid, har ändå fått min motion idag ^^ satt kvar där ett tag då fler människor kom, som vanligt blir jag det lilla mobbobjektet ;) Folket kom fram till att jag skulle sjunga Tingeling också in public då jag inte kan få ur den ur min lilla hjärna... Då fick Peo för sig att se på Björn, trodde inte att medelåldersmän gillade att se på en litten lockig sak... Han var väl avundsjuk på Björns hår kanske x'D Såså skämtar bara! Nejmen mycket mer har väl inte hänt, ska bli The Mentalist ikväll med Elin, vi missar det jämt på Tisdagar då det givetvis ska gå på samma tid som Desperate Housewives. Men den börjar ganska sent så ska kanske gå på filmen de visar ikväll, den lät inte så bra om man frågar mig men man vet aldrig. Jaja, kanske återkommer. Då kanske jag har något intressant att skriva om då 


Haré =0) 

Ovido - Quiz & Flashcards