Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 25 maj 2009 22:44

Hejhej, idag har varit en dag med få intressanta händelser. Vi hade guidning för några barn idag, vilket jag även kommer ha om tre dagar tror jag, har ingen koll direkt. Sen blev det långpromenad med Elin och Madde. Vi gick väl en 8km till att börja med sen dissade madde mig o Elin så då stack vi till Fårholmen. Det var riktigt mysigt att sitta där, vi fick lust att sno båtarna från spanjorerna som är på besök men vi bestämde oss för att vara snäll och se om vi kunde få åka med dem tillbaka. De förstod inte vad vi sade... därför fick man gå tillbaka, sticka till måndagsmöte och efter ett tag får man höra att brandalarmet gått. Så då var det att springa uppför trapporna o ta ut chillorna och Theodor, ta det lungt BTW, det brann inte! Angelica hade rostat bröd...

Av Anna - 25 maj 2009 15:50

Är helt såld på Havet är Djupt! Så bara därför har ni den här =)


"Ariel lyssna på mig, ett liv på land är för torrt.
Men havet är djupt, i vågorna vågar man ha lite kul"

Du tror att i grannens vatten
Är sjögräset alltid grönt
Du drömmer att simma upp dit
Det är inte mödan lönt
Nej se dej omkring i viken
Här finns ingen ytlighet
Du kan inte bli besviken
Det framgår med tydlighet
Havet är djupt, havet är djupt.
Nere på botten
Här är det toppen
Titta och njut
Uppe på land finns bara spring
Möda och slit för ingenting
Men under ytan där kan man flyta
Havet är djupt
Här nere är fiskar glada
Här simmar man kring förvål
Men fisken på land är lessen
Där simmar man i en skål
Men fisk i en skål är lycklig
Det blir mycket värre sen
En dag när familj är hungrig
Man hamnar på tallriken. O nej!
Havet är djupt, havet är djupt
Ingen kan ta oss
Slå oss och ha oss
I en ragu
Folk har recept i någon bok
Men vi kan fly från drag och krok
Inga bekymmer
Vi bara rymmer
Havet är djupt, havet är djupt
Havet är djupt
Och här i trakten
Håller vi takten
Räknar till sju
Utan att krocka i en slör
Svänger en rocka och en stör
Ni måste höra
Stick ner ett öra
Havet är djupt
En ödla på flöjt
Man spelar förnöjt
På harpa och bas
På karpars kalas
Tre braxar på sax
Där trummar en lax
En gös gillar ös och soul
En stör har gehör
Och stråkarna för
Två långor på bal
Och svartfisken gal
En nors och en sill
Kan inte stå still
En blåsfisk blåser på
Havet är djupt, havet är djupt
När en sardin
Tar av sin sordin
Så lyssna och njut
Och varför trängas på en strand
Här är ett gäng som bildar ett band
Musslor som rappar
Snäckor som klappar
Havet är djupt
Svänger som attan
Sula på mattan
Havet är djupt
Sniglar som tutar
Ingen vill s l u t a
Livet på botten
Verkar väl toppen.
Vi har det gott här
Vattnet är vått här
Havet är djupt

Av Anna - 24 maj 2009 15:32


Idag har varit en lite udda dag för mig, jag har varit ute... Väl ute cyklade jag och spelade minigolf, det var även nära att jag tog en glass men någon måtta får det väl ändå vara!

På cykel ägde jag ut alla, med min speedade hjälm (pappas) och en cykel med korg (mammas) cyklade jag i hyperfart, öhm. Mjukisbyxorna och tunikan fick hänga med även ett hårspänne(!). Den syndes dock inte pga hjälmen.

Minigolf är inte min grej, X=8 gjorde så att jag fick 90p, Lisa fick 85... Med andra ord så vann hon, det var synd tycker jag. Blev många bollar utanför och en del luftskott men annars var det ett starkt G från min sida.

Något ännu konstigare med idag är att jag fick ett samtal från Juice nyss om jag ville spela fotboll med henne och Ria, det ville jag inte. Jag kontrade med basket, det blev inget av. Haré folket!

Av Anna - 23 maj 2009 00:31

Nu ska jag snart gå o lägga mig, funderar på att se på bio imorgon eller idag.


HARÉ 

Av Anna - 21 maj 2009 12:10

Som jag sade förut idag eller hur man nu ska uttrycka det så hittade vi järntråd i maten. Tyvärr vet vi inte vart ifrån den kom, det kan ha varit från köttfärsen eller tomatpurén. Det var under måltiden som jag först hittade en liten hårdsak i aten so jag bara lade åt sidan, en fem minuter senare hittade mamma en lång bit, då tog jag upp min och stack mig faktiskt i fingret! Det är så otroligt synd att man inte kunde ha hittat det tidigare så att man visste vart man skulle klaga. 
Vad är det för slags sjuka människor som anser det vara roligt att förstöra andras mat? Glasbitarna i kycklingen var visserligen värre men ändå. Tycker att det är pinsamt av Sverige att detta ska hålla på.


Men för att lämna detta ämne kan vi börja på ett nytt. De två senaste dagarna då jag inte fick skriva har vi haft guidning på skolan för åttorna, första dagen var det Timrå, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Ö-vik och Östersund på besök. Jag var inte med under snabbrundan på morgonen då jag hade nationella i matten igen men sedan senare på dagen var det fågelrummet som gällde. Kändes konstigt att stå och prata om fåglar för folk som förmodligen inte brydde sig ett skit. Nästa dag då det var S-vall och Ånge var jag med på morgonen som var intressant... Allting gick bra när vi satt med olika djur i famnen (jag med en påfågelsduva) tills när den nästsista gruppen kom då en skäggagam sket på Linda, fy fan vilken stank! Vi blev spyfärdiga oh var tvungen att torka upp så fort som möjligt och när gruppen kom höll de för näsan, det stank tydligen fortfarande... När det inte var några elever som kommit än så skulle jag ta och hämta duvan igen som jag lagt undan när jag skulle mysa med fågelspindeln så mötte jag på busschafförerna som skulle köra tillbaka åttonde klasserna. De frågade o jag var som tanten på TVn när jag plockade upp fågeln enkelt (konstigt de kan knappt flyga), man kan säga att jag fick en snabb liten övning inför efter lunch. Men under lunchen hade jag det stressigt, chinchillorna skulle ned till djurvård, jag skulle packa färdigt, ut med hunden och äta! Hann med god marginal för jag fick sitta och vänta i nästan en ½ timma. De nya grupperna kom och jag fick prata och prata, min hals lät inte vacker efter ett tag då jag på slutet fick springa till gnagarna och hjälpa till där en gång och var även nära att få gå till reptilerna. Det blev mycket spring med andra ord... Efter det blev det hem till Sundsvall!


Herregud nu var jag nära på att glömma! Kommer ni ihåg Micke, min gamla syo från SKB? Han den äckliga saken som roade sig med att titta på oss tjejers u-ringning? Han var där med sina Haga-elever, gillar inte han. Han är sliskig... Sedan har han Haga-elever också, det säger väl allt? JK!


Men nu länar jag er då inlägget börjar bli för långt, måste dessuto göra mig ordning hunden vill gå ut, HARÉ!



Av Anna - 21 maj 2009 00:02

Gud vilken terror, hade lovat mig själv att inte blogga på två dagar och jag klarade det! Wow tänker ni men jag är mäkta stolt över mig själv. Så ville bara fp skriva innan jag lägger mig, sedan tänkte jag göra en påminnelse till mig själv för imorgon angående järntråden vi hittade i våran mat! Mer om det iorgon/idag.

Av Anna - 18 maj 2009 17:00

Hej på er, nu är det som så att jag tänker försöka att INTE skriva på bloggen de två närmsta dagarna. Varför är enkelt, har suttit och kollat på statistiken för besökare och när jag skrivit/loggat in. Då upptäckte jag något som var... rent av annorlunda. Under en vanlig dag brukar jag ligga på ca35-40 besökare per dag MEN när jag inte varit inloggade har detta kunnat ligga på 100-150! Hänt åtminstone tre gånger, vill därför se om det är något som är fel. Kort och gott så kommer ni inte höra av mig här på ett tag.

Tänker dock skriva lite snabbt om min idé till UF, jag har tänkt jobba med barn 7-10 år under rehablitering bl.a Kan inte säga allt för mycket nu men det ligger på det spåret iaf.  

Av Anna - 18 maj 2009 11:28

Känner mig riktigt  hängig idag, kollade temp och låg på 36,6... Brukar väl ligga på 36,2 om jag kommer ihåg rätt men feber har jag inte iaf. Får hoppas att jag vaknar till, vill inte se ut som en zombie hela dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards