Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 12 maj 2009 15:34

Vet inte hur det kommer sig att jag så många gånger sitter och bloggar under skoltid men jag har verkligen ingenting att göra, tror jag...

Det är därför jag sitter här nu, tråkigt=äh, varför inte blogga

 Haré, återkommer med något som förhoppningsvis är intressant!

Av Anna - 11 maj 2009 22:05

Göttgött slutar på Torsdag :D

Nästa vecka är det ännu mera göttgött för då slutar vi på Onsdag xD

Av Anna - 10 maj 2009 18:57


Hej efter en dag i mörker kan jag nu berätta att jag kommit hem,
Ok nu är jag väl medveten om att det låter som om att jag varit med om något otrevligt idag, vilket jag inte har men jag har alltid tyckt att det låtit så... effektfullt att säga så. Sanningen är den att jag kollat på Lisas dansuppvisning i ca 2-3h och det var mörkt och rökigt. Givetvis var det roligt också men hade velat se Lisa mer, det var bara för mycket folk på scenen.

När vi kom hem därifrån så blev det prommis med Tras och sedan direkt in till soffan för att se på Desperate Housewives, förstår mig fortfarande inte på er folk som ännu inte förstått att det är ett bra program.

När det var över (jag vet det är väldigt hackigt idag) for vi, jag och Lisa med andra ord hem till papi och hoppade studsmatta och här är vi nu... Lisa ser på Sweeney Todd och kom precis med en klockren kommentar om filmens inledning (när det far blod i vattnet) "Det ser ut som saft". Det gjorde faktiskt det, om man nu tänker efter men nu ska jag sluta skriva och följa Lisas exempel på att lyssna på Johnny Depp sjunga. Hejdå!

Av Anna - 9 maj 2009 16:51


Det var en gång för ca en halv timma sen en Klumpeduns med ruffsigt hår som skulle följa med sin mor till stugan. Klumpedunsen ville ta med sig datan vilket modern var skeptisk mot men gav sig tillslut, bara inget hände med datorn. Klumpedunsen var väldigt försiktig med datan och höll den nära sig, allt gick så fint så när den satt där på bordet men efter ett tag började det att regna och det var dags för Klumpedunsen att fara hem. Klumpedunsen bar moderns dator och stoppade ned den försiktigt i väskan, frågade om den satt där den satt och började senare att gå. När Klumpedunsen måste hämta deras nyckel till vagnen* så hände något förfärligt, datan gled ur väskan och slog i stenmarken! Klumpedunsen var förtvivlad och svor lite* lätt. Titta sedan på sin mor som även hon svår och såg beviken ut. Klumpedunsen bad om förlåtelse och gick sedan till vagnen* för att se efter vilka skador som blivit.


När Klumpedunsen satt i vagnen* så såg hon direkt att den hade fått sig några smällar. En repa här och där, Klumpedunsen startar datorn och blir lättad när hon ser att allt fungerar, sedan stänger hon ned ned den och åker hem.


Hemma startar hon upp datorn igen för att se om internet fungerar då hon inte hade tillgång till det i stugan. Det funkar också, Klumpedunsen här Halleluhjakören innombords en upptäcker sedan en sak på det nedersta högra hörnet på skärmen en "paint-liknande spray färg". Detta skulle inte Klumpedunsen ha berättat men eftersom att Klumpedunsen är så klumpig så skriver hon det ändå. Snipp snapp snut så var sagan slut...


Ordbetydelser: vagnen=bilen, lite=jävligt mycket

Av Anna - 8 maj 2009 17:46

Nu är man äntligen hemma igen och nynnar på dunkadunkalåten. Kan säga er att bussfärden hem var speciell idag, en tjej som tydligen varit på praktik på nordvik kom fram och pratade med mig. Jätte konstigt eller hur? Nej, inte direkt men det so är sjukt är hur mycket jag fick reda på o hennes liv på denna resa hem! Varenda ex hon haft (tror jag, det var många) hur länge med vissa sn hade hon blivit misshandlad av en också. Det var faktiskt hemskt men hon verkade inte bry sig så ycket, hände tydligen i oktober för övrigt. Sedan berättade hon att hon skulle träffa en kompis från Ånge som hon skulle bli ihop med för hon gillade honom.

Efter ett tag ringde hennes mobil och hon pratade i ca 10min, efter samtalet fick man höra mer detaljer om hennes liv och för att sedan avsluta denna spännande konversation kom hon på att hon inte frågat vad jag hette... hon hette för övrigt Lisselott.


Men jag måste erkänna att resan hem gick ganska fort ändå, tyvärr var bussen försenad med nästan 10min men jag kom hem och det är väl ändå alltid något, eller? Det kändes bra iaf, speciellt när mamms bestämde sig för att ta med mig på en promenad till SKB eller hon skulle till hemköp och jag fick stå utanför och vänta men skitsamma ni få ha det gött!

Av Anna - 7 maj 2009 19:16

Hahah passa er nu för detta är min nya Tingeling!

Det är bara att tacka Malin ^^


P.S

Han som sjunger är riktigt fin, och ändå bara 23 år ;)

Av Anna - 7 maj 2009 16:58

Varenda svensk medborgare är medvetna om att Ryssland blev rasande mot Tingeling-gänget med Henrik Dorsin i spetsen. De tyckte att det var hemskt att visa upp Ryssland på det viset och att Dorsin var okunnig, de hade ingen rätt att göra narr helt enkelt. Även fast alla visste att vad Dorsin och hans medarbetare menade med detta var att göra narr av våra fördomar mot ryssland. När ryska ambassaden började klaga blev det bara ännu roligare men...


Nu idag när jag som vanligt satt och kollade på TV fick vi höra ett avslöjande om mellanakten till ESC. Ryssland planerar att ha med bl.a dansande björnar och annat som många kopplar till Ryssland. De vill göra narr av vårat sätt att se på dem, var det inte just det som Dorsin gjorde? Blev Ryssland i själva verket sura över att deras idé redan blivit tagen? Tycker att det är riktigt dålig stil av Ryssland om de nu väljer att göra narr av sig själva, för om dem gör det är de skyldiga Dorsin en STOR ursäkt. Han är faktiskt osäker på om han skall åka till Ryssland eller ej (han var det iaf), jag hoppas att han åker dit och får vara den som ska presentera våra röster. Ett stort skulle vara om han började sjunga på Tingaliin och spela sin roll. Då skulle Ryssland ha fått chansen att förlåta i direktsändning men sen som sagt var är frågan om han skulle våga göra detta. De kan nog (tro det eller ej) ta illa upp, typiskt ryssar...

Tänker lägga upp tingaliin här igen så att ni har en chans att memorera Dorsins brilijanta uppträdande, tänkte dock först lägga upp den text som jag faktiskt tror stämmer...


Pogrimanski nazdrovje
Globoski groteski
Nastupayushcim!
(Tingaliin, tingaliin)

(Tingaliin, tingaliin)
(Hey!) (Tingaliin, tingaliin)

(Tingaliin, tingaliin)
Tingeling, tingeling, come on baby shake that thing
(DJ Trexx in the house, pump the bass, Hey!)
Tingeling, tingeling, let me see your booty swing
(Now, come on party people, let me see you shake!)
Tingeling, tingeling, come on baby shake that thing
(Come on baby, pump that bass, DJ Trexx is in your face)
Tingeling, tingeling, let me see your booty swing
(Are you bass-looking party animals, lets do it!)

Tingaliin, tingaliin
Skrapio baska ja gin
Nazdrovje, Lenin!
Nastupayushcim!
Tingaliin, tingaliin
Dasvidanja, Putin!
Nazdrovje globoski
Nastupayushcim!
Hey, hey, hey!

Tingeling, tingeling, come on baby shake that thing
From the Globen to Beijing, let me see your booty swing
Tingaliin, tingaliin, Booty Russia rock it rip
But on the dancefloor who is king?
DJ Trexx is tingaliin
Jag har en önskan, en önska jag har
(Come on baby, pump that bass, DJ Trexx is in your face!)
Jag har en fråga, som kräver ett svar!

Tingaliin, tingaliin
Skrapio baska ja gin (Hey!)
Nazdrovje, Lenin!
Nastupayushcim!
Tingaliin, tingaliin
Dasvidanja, Putin!
Nazdrovje globoski
Nastupayushcim! (Hey!)
Dancing Bear!

(Hey, hey, hey
hey-hey-hey!)

Soyuz nerushimy
respublik svobodnykh
Splotila naveki
velikaya Rus! (Say tingaliin)

Tingaliin, tingaliin
Skrapio baska ja gin (Hey!)
Nazdrovje, Lenin!
Nastupayushcim!
Tingaliin, tingaliin
Dasvidanja, Putin!
Nazdrovje globoski
Nastupayushcim!

Tingaliin, tingaliin
Dont I need anything
My darling, I beg you to stop you that thing
Tingaliin, tingaliin
Was it only a fling?
Or you want a ring on your finagling?
(One more time for the motherland!)

Tingaliin, tingaliin
Skrapio baska ja gin (Hey!)
Nazdrovje, Stalin!
Nastupayushcim!
Tingaliin, tingaliin
Dasvidanja, Putin!
Nazdrovje globoski
Nastupayushcim!
Nazdrovje globoski
Nastupayushcim!
Tingeling (Hey!)

Hoppas att ni håller med mig om att ryssarna är skyldig Dorsin bigtime!

Schlagernörden har talat!




Av Anna - 7 maj 2009 11:40


Nu sitter man här igen och kollar igenom blogglänkarna, då upptäckte jag något jag aldrig tänkt på förut. Jag tar en speciell ordning när jag läser! Nu får ni inte tro att jag tycker vissa bloggar är bättre än andra eller viktigare det är något jag gör omedvetet...

Kan avslöja "Top 3" som alltid hamnar på dessa platser, resten varierar så länge inte någon sagt: "DU MÅSTE SE EN GREJ PÅ MIN BLOGG!" Jaja, Top 3:


Soran Ismail

Frida Wikström

Ludvig Palmberg


Riktigt sjukt ändå hur hjärnan funkar... Näe, nutycker jag att det borde vara dags för mat, eller? Har djurummet men allting är klart nu så jag sitter och väntar med Tess på Frisa och Matilda... Så j*vla hungrig! Ska nog gå nu.


HARÉ!

Ovido - Quiz & Flashcards